Home | Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De exacte doorlooptijd van een visitatie is altijd in overleg met de betreffende klant. Gemiddeld gaan wij uit van een doorlooptijd van circa drie maanden, maar dit is mede afhankelijk van de beschikbaarheid van de benodigde documentatie. 

De prijs van een visitatie is afhankelijk van een aantal zaken, neemt u gerust contact met ons op zodat wij voor een een vrijblijvende prijsopgave kunnen maken. Hierbij houdend wij altijd rekening met uw specifieke wensen.

Afhankelijk van de specifieke vraagstukken die spelen bij uw organisatie of in uw werkgebied, zullen wij een voorstel doen voor een visitatiecommissie die in zijn totaliteit beschikt over voldoende competenties om een succesvolle visitatie met meerwaarde uit te voeren. Vanzelfsprekend heeft u invloed op de samenstelling van de visitatiecommissie en kunt gerust aan ons doorgeven wat u juist wel en juist niet zoekt in een visitatiecommissie. Wij zullen hier altijd rekening mee houden. 

Onder de kop ‘visitatoren’ op deze website kunt u zien welke visitatoren er actief zijn bij Cognitum. Al onze visitatoren zijn deskundig en goed in staat om een visitatie voor u uit te voeren. De juiste mix van visitatoren in uw visitatiecommissie maken dat uw visitatie nog waardevoller wordt.

Cognitum neemt vol overtuiging deel aan de experimenten van de SVWN. Vanaf maart 2021 is het experiment Rijker visiteren, voor meer impact gestart. 

Cognitum vindt dat een visitatie altijd meerwaarde dient te hebben voor een corporatie en haar belanghebbenden. Hier streven wij dan ook altijd naar, ook wanneer een corporatie besluit niet aan een experiment deel te willen nemen. Deelname aan een experiment geeft echter wel de ruimte om verder te kijken dan enkel de onderdelen van de visitatiemethodiek. In sommige gevallen kan een corporatie juist daardoor extra meerwaarde halen uit de visitatie. Juist in die gevallen werkt Cognitum graag vol overgave mee aan deze experimenten. 

 

Cognitum voert ook visitaties uit bij kleine(re) corporaties en heeft hier ook veel ervaring mee. Wij zijn trots dat wij de kleinste corporatie in ons land hebben mogen visiteren! Door onze ervaring met visitaties bij kleine(re) corporaties, begrijpen wij ook dat de voorbereiding voor een visitatie bij een klein werkapparaat soms zwaar vallen. Wij zullen er altijd alles aan doen om uw organisatie zoveel mogelijk te ontlasten en staan altijd klaar om u te helpen en daar waar nodig vragen te beantwoorden. 

Uw kunt vrijblijvend een offerte bij ons opvragen door contact op te nemen met onze back office. Dit kunt u per mail doen via info@cognitum.nl of telefonisch via het telefoonnummer 085-0657427.

Staat uw vraag er niet tussen?

Staat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, lees meer over onze cookie voorwaarden